c/Tramuntana, 14

      08917 - Badalona

 Tel.: 649 685 409

informacio@parroquiabufala.cat

Vida Creixent

Vida Creixent (Vida Ascendent en la resta d’Espanya) es un moviment de l’església dedicat a la gent gran. En la nostra parròquia som uns 12-14 persones i està obert a qualsevol que vulgui assistir-hi encara que no siguin “gent gran”. A part de las reunions mensuals també tenim trobades diocesanes i al final del curs es fa una trobada de tots els grups de Catalunya, Andorra i les Illes. Ens hi apleguem quasi mig miler de persones. La trobada es itinerant. Cada any es celebra a una de les capitals (Tarragona, Lleida, Girona, Barcelona, les illes i Andorra).

Vida Creixent3

OBJECTIUS:

Analitzar la vida i els seus problemes des d’una perspectiva actualitzada de l’Evangeli Crítica positiva del nostre món i dels seus camins, cercant vies de diàleg.

DIRIGIT A:

Gent gran i madura que vulgui créixer i madurar encara més.

TROBADES:

Una cada últim dimarts de mes de 17 a 18 hores.

VIDA CREIXENT 25 ANYS…

El dimarts, dia 28, a la reunió del grup vam celebrar els 25 anys de la creació d’aquest grup parroquial y que segueix sense interrupcions fins a dia d’avui.

Una de les fundadores va ser la Paquita Mestres. En ella es va centrar la celebració ja que es va donar la coincidència que uns dies abans va fer anys. Vam assistir quasi tots el “joves” del grup.

Després de treballar el tema corresponent vam celebrar una eucaristia d’acció de gràcies presidida per Mn. Ignasi al que es va comprometre a venir a les reunions mensuals.

Vam acabar festivament amb el desig de que puguem celebrar els 50 anys…

Avui, amb el més germanívol afecte, volem retre la més sincera felicitació a la Paquita Mestres en complir-se els vint-i-cinc anys de la creació i de ser-ne ella, la primera en formar-ne part, d’aquest Moviment Cristià de Gent Gran.

L’amic Miquel Lleonart va llegir aquest escrit:

XXV ANIVERSARI DE VIDA CREIXENT

Era l’any 1990, el primer de l’última dècada dels segle passat, Déu ni do, Déu ni do, del temps transcorregut d’ençà d’aquells dies. Ella, n’ha estat una entusiasta i constant component, del grup format en la nostra comunitat de Sant Francesc d’Assís a Badalona i en el barri de Bufalà.

Un moviment que des de el seu inici, hem vist créixer i estendre per totes les diòcesis de Catalunya, Balears i Andorra, com també d’arreu d’Espanya.

Som el grup de “Vida Creixent”, les persones que en formem part, som ja tots gent crescudeta! Sabem prou, quin és el nostre destí, però sabem també, quec Déu és un déu d’Amor.

Si sabem seguir els seus passos, bé podrem dir, que hem aprés a envellir, donant fruits de saviesa, immersos en aquells camins que amb una fe viva ens portaran un dia al seu encontre.

El les nostres reunions, la seva paraula evangèlica, és el motiu que ens fa sentir i créixer en la fe.

Son ni més ni menys, les que ens diuen i ens fan sentir i cantar joiosament en el nostre himne:

“I aquesta alegria ningú no ens la prendrà!”

Crec que no cal pas que digui res més, sinó això:Paquita, per a molts anys!!

M.Lleonart

25 Anys Vida Creixent

Desplaçat dalt de tot