c/Tramuntana, 14

      08917 - Badalona

 Tel.: 649 685 409

informacio@parroquiabufala.cat

Cáritas

Ens trovem obicats al carrer Sardana nº 36, cantonada Dr. Robert, ens hi pode trovar els dimarts de 17 a 19h es donaran aliments a les famílies que ens son enviades per les assistentes socials tant de l’Administració com de Càritas i els dimecres a la mateixa hora es rebran les donacions de roba, aliments, aportacions econòmiques o altres estris que bonament ens porten veïns del barri i poden ser útils a les famílies.

A l’actualitat som 5 voluntàries i 5 voluntaris que portem el pes de Càritas Parroquial i diem el pes perquè la situació es molt difícil i anem a més.

Atenem en l’actualitat a 109 famílies de la nostra demarcació que sumen un total de 509 persones de les quals 104 son infants menors de 14 anys.

Ens subministren aliments cada primer dimarts de cada mes el Banc d’Aliments de Barcelona i 3 cops l’any la Comunitat Europea. Apart rebem donacions puntuals d’alguns feligresos de la nostra Comunitat i simpatitzants del Barri.

Voldríem sensibilitzar a tota persona de bona voluntat a que pensi en les famílies i els seus infants que en aquest temps ho passen molt malament i tota ajuda tant material com monetària és molt necessària. Les vostres aportacions seran totes molt ben rebudes però sobretot us recomanem que tingueu present els més menuts i ens porteu aliments infantils com ara llet, colacao, nocilla …etc. ells us ho agrairan però les seves mares encara més.

No sempre arribem on voldríem o on ens demanen ja que la demanda supera en molt a les possibilitats.

Aprofitem per donar les gràcies a les persones que ja ens ajuden i els recomanem, a les que ho volen fer per primera vegada que ens ho comuniquin i els direm on fa més falta l’ajuda.

Gràcies a tots.

En cas de que necessiteu alguna informació truqueu a Montserrat Illa 629334043 o bé a Dolors Gálvez 655527431

Desplaçat dalt de tot